over ons

Over ons

Nienke

Nienke Hulskemper is in 2005 afgestudeerd als orthopedagoge aan de Universiteit van Amsterdam. Als orthopedagoge heeft ze ruim vijftien jaar ervaring met het werken met kinderen met leerachterstanden, kinderen met sociaal-emotionele problemen en het werken met ouders. Nienke is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en heeft de aantekening psychodiagnostiek, waardoor zij bevoegd is tot het verrichten van onderzoeken bij kinderen en jeugdigen. Daarnaast is zij geregistreerd als Master Orthopedagoog bij Stichting Kwaliteitszorg Jeugd (SKJ).

SuzanneĀ 

In 2004 heeft Suzanne de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond. Suzanne is tevens aangesloten bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en heeft de aantekening psychodiagnostiek, waardoor zij volledig bevoegd is tot het verrichten van onderzoeken bij kinderen en jeugdigen. Daarnaast is zij geregistreerd als Master Orthopedagoog bij Stichting Kwaliteitszorg Jeugd (SKJ).

Suzanne heeft net als Nienke ruimt vijftien jaar ervaring als orthopedagoog en daarmee in het begeleiden van kinderen en hun ouders.

Missie

‘There are two gifts we should give to our children: one is roots, and the other is wings.’

Waarden

Belangrijke waarden waarop ons werk gebaseerd is, zijn: zelfvertrouwen, plezier en competentiegericht werken. Kinderen hebben zelfvertrouwen nodig om te kunnen leren en plezier in leren om open te staan.